miercuri, 9 august 2017

ȘCOALA ANASTASIA - Strada Caraiman nr.38 Constanța; Se primesc înscrieri pentru grădiniţă,ciclul primar, ciclul gimnazial și after school,pentru anul școlar 2017-2018... Clasele și laboratoarele Școlii Anastasia vă așteaptă! Profesionalism,zâmbete,prietenie,bucurie...

 Director :Prof.univ.dr. Gabriela Mihaela Paraschiv 
Secretar : Alina Dumitru - telefon 0724/536.797
Telefon Secretariat: 0757/433.398

Consilier de imagine: Simona Ghizilă - telefon 0721/230.094


ȘCOALA  ANASTASIA își dorește să optimizeze rezultatele elevilor prin abordare individualizată, centrată pe elev și să pună în valoare potențialul creativ al fiecărui copil în parte, de modul în care elevii se dezvoltă personal (comportament, emoții).
Astfel,își va deschide porţile cu mult entuziasm şi dorinţă de a produce schimbare în sistemul de învăţământ din România, prin îmbunătăţirea modului de predare,unde copiii vor fi formați după principiile unui învătământ modern,se vor respecta legile statului, credința, cultura și tradiția.
Școala dispune de un cabinet medical. Copiilor și elevilor li se oferă asistență medicală în cazul în care au nevoie, cabinetul fiind dotat cu medicamente și materiale sanitare necesare.
Copiii dispun de un loc de joacă în aer liber, elevii au la dispoziție o curte exterioară cu teren de fotbal și baschet, unde pot desfășura diverse activități și jocuri în aer liber.
Un rol important în dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor îl au cărțile. Se dorește să se "cultive" în elevii Școala ANASTASIA pasiunea pentru citit și, tocmai de aceea, există un spațiu special care să-i încurajeze să iubească lectura și cărțile.
Există un spațiu specific încurajarii activităților științifice, ajutând elevii să înțelegă mai bine biologia, informatica, matematica și să învețe diverse lucruri practice, precum și pentru realizarea unor experimente științice. Unul dintre locurile preferate de elevi este laboratorul de muzică.
Director :Prof.univ.dr. Gabriela Mihaela Paraschiv 
Secretar : Alina Dumitru - telefon 0724/536.797
Telefon Secretariat: 0757/433.398

Consilier de imagine: Simona Ghizilă - telefon 0721/230.094

Niciun comentariu: