vineri, 9 noiembrie 2012

AJUTATI-L DIN NOU PE ALEXANDRU RICIU ... CALVARUL A REINCEPUT SI ARE NEVOIE DE TOT SPRIJINUL NOSTRU... DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE !

Alex Riciu, pe patul de spital, susținut de familie

Dacă doriţi ca Alex să fie sănătos, puteţi dona orice sumă la ING Bank, în contul deschis pe numele Sapraga Constantin  la sucursala Bucureşti: RO 98 ING B 0000999902732801 (pentru lei) sau RO 28 INGB 0000999902732800 (pentru valută).




Cazul lui Alexandru a fost mediatizat si cu ajutorul vostru a reusit sa ajunga pentru interventia chirurgicala care avea sa-i salveze piciorusul... Neavand banii suficienti pentru terapia post operatorie, a fost internat la Bucuresti pentru sedintele de chimioterapie, radiorapie si alte tratamente costisitoare, dar din cauza unui cateter au aparut alte si alte infectii, iar Alexandru a ajuns in din nou in Germania pentru o noua interventie chirurgicala si astfel a reinceput calvarul pentru Alexandru si familia sa. va rugam din suflet ajutati-l sa depaseasca aceasta perioada dificila si sa reusim impreuna sa strangem banutii necesari pentru operatie si tratamente...
O banală durere la genunchi s-a transformat într-un calvar pentru familia lui Alexandru Mihai Riciu. De curând, adolescentul de 15 ani, elev în clasa a noua la Liceul Ovidius din Constanţa, a fos diagnosticat cu o tumoră osoasă. Alexandru are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o şansă la viaţă. O mână de sprijin i-a întins-o astăzi, Crucea Roşie Constanţa, care a organizat un spectacol umanitar pentru el. Familia lui Alexandru plânge pe furiş. Este primul copil şi nu i-au spus de diagnosticul teribil pe care l-au primit. Tocmai pentru ca el să lupte alături de medici. Mai ales că specialiştii spun că există şansa vindecării. Durerea a lovit familia lui Alexandru, în urmă cu puţin timp, după o vacanţă la munte, când băiatul a început să acuze dureri la genunchi. Primul diagnostic al medicilor a fost unul greşit. Diagnosticul dureros, de tumoră osoasă, a venit însă după ce părinţii l-au dus pe Alexandru la Spitalul Marie Curie din Capitală. Lupta cu boala a trebuit începută imediat. Cum medicii de aici ar fi nevoiţi să-i amputeze piciorul, părinţii lui Alexandru încearcă salvarea lui la o clinică din München. Pe 20 decembrie, băiatul trebuie să ajungă acolo pentru o intervenţie complicată, dar cu mari şanse de reuşită şi vindecare totală: transplantul de os. Costul operaţiei este o avere pentru familie: 100 de mii de euro. Până acum părinţii au strâns puţin peste jumătate din sumă după ce au făcut credite în bancă şi şi-au ipotecat atât locuinţa lor, cât şi pe cea a bunicii lui Alexandru. Prietenii şi colegii băiatului au venit imediat cu iniţiativa de a susţine, săptămâna trecută, un meci caritabil de baschet. Astăzi, Crucea Roşie o organizat şi ea un spectacol umanitar pentru ajutorarea lui Alexandru. Copii preşcolari, elevi, profesori, oameni care nu l-au cunoscut i-au întins o mână de ajutor. Emoţionaţi, dar încrezători, prietenii îi transmit urări de încurajare lui Alexandru, care aşteaptă intervenţia din Germania.
Mihai Alexandru Riciu, adolescentul de 15 ani ajuns în stare gravă din cauza medicilor care nu i-au diagnosticat corect şi la timp o tumoare osoasă, are şanse de recuperare datorită solidarităţii constănţenilor.
Fie că-l cunosc, fie că doar au fost impresionaţi de povestea lui ce i se poate întâmpla oricui, oamenii cu suflet au contribuit la strângerea sumei de 100.000 de euro, necesară băiatului pentru a suporta spitalizarea într-o clinică din München, intervenţia chirurgicală, proteza de os şi tratamentul ulterior.
Familia lui Alex s-a îndatorat la bănci pe viaţă, foştii colegi de la Şcoala Remus Opreanu au pus la cale o tombolă caritabilă, iar actualii colegi de la Liceul Ovidius au organizat un meci de baschet cu elevi şi absolvenţi, ale cărui încasări au fost donate adolescentului. Marţi, familia Riciu a mai primit o veste extraordinară: consilierii judeţeni au aprobat acordarea unui ajutor financiar de 15.000 de euro pentru salvarea lui.
„Nu mai suntem oameni de când am primit vestea că Alex, un copil plin de viaţă, este în aşa pericol la numai 15 ani. Cu speranţă şi credinţă vom depăşi această mare cumpănă. Mulţumim din suflet tuturor care se gândesc la Alex!“, au transmis părinţii băiatului.


CEI CARE DORESC SA-L  AJUTE IN CONTINUARE  PE ALEXANDRU O POT FACE  DONAND DIRECT LA BISERICA NOASTRA , LA LICEUL TEORETIC OVIDIUS UNDE ESTE ELEV IN ACEST MOMENT ALEXANDRU.

DONATII PUTETI FACE SI IN CELE DOUA CONTURI DESCHISE PE NUMELE BUNICULUI LUI ALEXANDRU, SI ANUME:

SAPRAGA CONSTANTIN  CONT EURO
RO 28 ING B 0000999902732800 ING-BANK MV AMSTERDAM SUCURSALA BUCURESTI
SOSEAUA KISELEFF NR.11-13 SECTOR 1 BUCURESTI

SAPRAGA CONSTANTIN CONT RON
RO 98 ING B 0000999902732801 ING-BANK MV AMSTERDAM SUCURSALA BUCURESTI
SOSEAUA KISELEFF NR.11-13 SECTOR 1 BUCURESTI





http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-Dobrogea-Mihai_Alexandru_Riciu-Liceul_Ovidius-Scoala_Remus_Opreanu-Consiliul_Judetean-donatie-solidaritate_0_600540461.html#

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-Mihai_Alexandru_Riciu-meci-Ovidius_0_599940046.html

http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-Dobrogea-meci-baschet-Liceul_Ovidius-Mihai_Alexandru_Riciu-cancer_osos-transplant-Germania-Gabriel_Musat_0_599340183.html

http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-colegii-l-au-ajutat-pe-alex-riciu-sa-lupte-cu-boala-114445

http://www.cjc.ro/Hotarari/2011/367.pdf

http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-haideti-sa-l-ajutam-pe-mihai-riciu-114152

http://liceulovidius.ro/meci-de-baschet-in-scopuri-caritabile

http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/11/29/crucea-rosie-ajuta-de-sarbatori/

http://www.telegrafonline.ro/1322604000/articol/181566/campanii_de_intrajutorare.html

http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/haideti-sa-l-ajutam-pe-mihai-riciu-1342522.html

http://www.gatesteinteligent.ro/retete-mancare/ajutati-l-pe-alexandru-/59460

http://www.rapitori.ro/forum/gest-t17296-20.html

Niciun comentariu: