joi, 12 mai 2016

Artistul Robert Mihai Safta de la Teatrul Oleg Danovski se află în spital, după accidentul de motocicletă...Să ne rugăm Bunului Dumenezeu pentru însănătoșirea lui ROBERT MIHAI SAFTA... Preotii, prietenii si credinciosii din Parohia “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” Constanța vă roagă să fiţi alături de Robert și de familia lui în aceste momente de cumpănă măcar cu o rugăciune, un gând bun si o vorbă de mângâiere...



Aseară a fost dată alarma la pompieri. Un incendiu izbucnise lângă Cimitirul Central, pe strada Corbului. La faţa locului, pompierii au constatat că era vorba despre o motocicletă ce fusese cuprinsă de flăcări, după ce motociclistul a intrat în gardul cimitirului.

Este vorba despre artistul Robert Mihai Safta, de 40 de ani, cântăreţ în corul Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa. Din primele informaţii, el a suferit o fractură de coloană şi are ficatul rupt.   Robert Mihai Safta se află internat în spital în aceste momente. Starea lui este gravă. Colegii lui de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski se roagă pentru însănătoşirea lui. 


Niciun comentariu: