marți, 19 aprilie 2011

SALATA BOEUF

Ingrediente:
7-8 cartofi
4-5 morcovi
3 albituri
o telina
un mar
1 kg carne vitel
o cutie de mazare
maioneza dupa gust
sare,piper,cimbru
2 – 3 lingurite mustar
castraveti acri dupa gust
gogosari acri dupa gust


Mod de preparare:
Carnea se spala,se taie bucatele si se pune la fiert in apa rece cu condimente.
Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime.Se fierb alaturi de cartofi si de carne intr-o oala mai mare.Daca nu au loc toate,fierbeti mai intai carnea si apoi zarzavaturile in supa de carne.
Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.La fel se procedeaza si cu celelalte legume,iar carnea se toaca marunt si se amesteca cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.
Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca toate ingredientele usor.
Se aseaza pe platou,se orneaza cu maioneza si in rest ...dupa imaginatia si rabdarea dvs.. 

Niciun comentariu: