marți, 13 decembrie 2011

Participarea copiilor la Sfanta Liturghie,Spovedania si Impartasania copiiilor


Copiii si elevii au venit in numar mare in saptamanile si duminicile acestui Post,spre a se spovedi si a se impartasi cu dumnezeiestile Taine.

Mai multe clase de elevi de la scolile si liceele din apropierea Parohiei noastre,insotiti de profesorii de religie,au participat la slujbele Utreniei si Liturghiei.

Copiii prezenti la biserica au fost spovediti de catre Parintele Paroh Petru-Ciprian Pricop,marturisindu-si pacatele,intarindu-se in credinta si luand multa putere de la Dumnezeu sa savarseasca numai fapte bune.Pregatiti sufleteste,copiii s-au impartasit cu dumnezeiestile Taine,primind in fiinta lor Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos spre dobandirea vietii vesnice.

Participarea copiilor la slujbele religioase,este importanta pentru formarea personalitatii morale,iar familia si scoala au un rol foarte mare in acest sens.Pentru a-si pastra identitatea si vigoarea spirituala,orice familie crestina ar trebui sa fie intr-o relatie permanenta cu Dumnezeu si cu asezamantul mantuirii lasat de El pe pamant,acesta fiind Biserica sau Casa Domnului...









Niciun comentariu: