marți, 15 aprilie 2014

Concert religios la Constanţa susţinut de către Corala „Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului, de la ora 19:00, la Sala Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ din Constanţa. - Devenit deja o tradiție în Postul Mare, proiectul muzical „În vremea aceea...” 15 aprilie

foto ziarul ziuaconstanta.ro
Astăzi, 15 aprilie, după săvârşirea slujbei Deniei, constănţenii sunt invitaţi să participe la concertul religios „În vremea aceea“. Acesta este susţinut de către Corala „Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului, de la ora 19:00, la Sala Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ din Constanţa. Concertul este dirijat de arhid. Ion Iulian Dumitru, orchestraţia aparţine lui Constantin Arvinte, iar regia este semnată Liviu Manolache. „În vremea aceea…“ este o frescă muzicală pentru solişti, cor şi orchestră compusă de preotul Ion Popescu Runcu şi reprezintă o transpunere pe note a Pătimirilor Mântuitorului Iisus Hristos şi a Învierii Mântuitorului.
Evenimentul este organizat de Arhiepiscopia Tomisului în colaborare cu Universitatea „Ovidius“ (Facultatea de Teologie - Artă sacră) şi Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski“. 

Niciun comentariu: