marți, 28 iunie 2011

Fotografii si filmulete 25 iunie 2011 - Procesiune si Acatiste pentru cinstirea Moastelor Sfintilor Mucenici Haralambie si Procopie si a Hramului bisericii


Moastele Sf. Mari Mucenici Haralambie si Procopie au fost purtate   in procesiune in jurul bisericii , iar racla cu Sfintele Moaste a fost depusa spre rugaciune , inchinare  si in biserica mare aflata inca in constructie. Sfintii ne-au transmis tuturor emotia lor si au plecat la Parohia Halaucesti,judetul Iasi,de unde au fost aduse pentru perioada praznuirii hramului.

 Atmosfera a fost una plina de bucurie si ,intotdeauna in asemenea momente, ar trebui sa ne unim mintea si inima prin aceasta dorinta de a nu ne desparti de Dumnezeu niciodata.


In pace si cu bucurie primele cantari au rasunat triumfal in biserica si in curtea bisericii. Si oare  ce le-am putea canta mai potrivit dacat:
“Sfintilor Mucenici  care bine v-ati nevoit si v-ati incununat, rugati-va Domnului sa se mantuiasca sufletele noastre!
Voi „care bine v-ati nevoit”, ajutati-ne si noua sa ducem cu bucurie, pana la sfarsit, aceasta nevointa pe care ne-am propus s-o facem, insotindu-va in procesiunea care incepe acum.









































Niciun comentariu: