vineri, 24 iunie 2011

Fotografii si filmulete Slujba de Vecernie si Litie oficiata de către Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului cu ocazia praznuirii Hramului Sfintei noastre Biserici(23 iunie 2011)


Nu trebuie să uităm că Sf. Ioan Botezătorul este proorocul ce face legătura între Vechiul Testament şi Noul Testament ,fiind numit de Sfintii Părinţi ai Bisericii „Luceafărul Noului Testament „. Cu acest prilej biserica noastra care este închinată Naşterii Sfantului Ioan Botezătorul  şi-a serbat hramul. În ajunul hramului a fost prezent la slujba de  Vecernie şi Litia I.P.S.Dr.Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului impreuna cu un sobor de preoti si diaconi.După oficierea serviciului religios de seară a adresat un cuvânt de folos credinciosilor prezenti in numar mare in Sfanta Biserica.


Cu emoţie dar şi cu aleasă bucurie duhovnicească la orele 17,00 I.P.S.Dr.Teodosie,Arhiepiscopul Tomisului   a fost întâmpinat  de credincioşi ,multi mărturisind la sfarsitul slujbei ca s-au simţit ca întru-un colţisor  de rai.



































































108 lipsa








Predica la finalul slujbei a fost tinuta de  I.P.S Dr.Teodosie , Arhiepiscopul Tomisului






































































Niciun comentariu: