miercuri, 16 martie 2011

SALATA BOEUF DE POST

Ingrediente: 


10 cartofi


5 morcovi                                                          

4 albituri

o telina

un mar

400 g mazare

maioneza de post preparata in casa sau din comert dupa gust

sare,piper,cimbru

2 – 3 lingurite mustar

castraveti acri dupa gust

gogosari acri dupa gust


Mod de preparare:

Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime si se fierb alaturi de cartofii spalati foarte bine intr-o oala mai mare.Eu folosesc intotdeauna oala sub presiune.

Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari sau se toaca cubulete mici.La fel se procedeaza si cu celelalte legume si se amesteca mazarea ,cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.


Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca usor. Se aseaza pe platou si se orneaza dupa imaginatia si rabdarea dvs...

Niciun comentariu: