marți, 19 aprilie 2011

Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)


Ingrediente:
1 kg fudulii curcan
4-5 rosii sau rosii cherry
ardei gras ,capia,gogosar ce aveti la indemana (eu am folosit 2 ardei capia rosu si 3 ardei gras galben
2-3 cepe
sare,piper,cimbru dupa gust
betisoare pentru frigarui


Mod de preparare:
La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si tinute in apa cu putina sare si otet cca 20-25 minute,dupa care se clatesc bine si se lasa la zvantat sau se sterg.
Daca sunt cumparate gata curatate le tinem in apa cu sare si otet cca 15 min,le clatim si le lasam la zvantat sau le stergem inainte de folosire.
Betele pentru frigarui se ung cu ulei si se infing pe ele cate o bucata de ardei,una de ceapa,una de rosie,o fudulie si tot asa ...
Dupa ce sunt gata pregatite frigaruile, presarati piper si cimbru dupa gust,urmand ca sarea sa fie presarata la sfarsit.
Astfel pregatite se pun la grill sau la gratar si se rumenesc bine pe ambele parti...
Hmmm...Sunt atat de delicioase... 

Niciun comentariu: