Ingrediente:
pulpa de miel
spanac
ceapa verde
usturoi verde
1 ou
condimente
vin
ata pentru legat
Mod de preparare:
pulpa de miel
spanac
ceapa verde
usturoi verde
1 ou
condimente
vin
ata pentru legat
Mod de preparare:
Pulpa de miel se dezoseaza in asa fel sa ramana bucata de carne cat mai intreaga.Se bate putin ca pe snitele si se umple cu urmatoarea compozitie:
spanacul se caleste cu ceapa,usturoiul si condimentele.Cand se raceste compozitia se adauga un ou,se omogenizeaza si se umple bucata de carne.Se ruleaza avand grija sa impaturiti capetele in interior pentru a nu pierde din compozitie.Legati rulada si o asezati in tava unsa cu ulei.Ungeti usor si rulada cu ulei inainte sa introduceti tava la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca o stropiti cu putin vin.
Dupa ce s-a racit taiati rulada felii si o serviti rece.
E rumena,frageda si delicioasa!
spanacul se caleste cu ceapa,usturoiul si condimentele.Cand se raceste compozitia se adauga un ou,se omogenizeaza si se umple bucata de carne.Se ruleaza avand grija sa impaturiti capetele in interior pentru a nu pierde din compozitie.Legati rulada si o asezati in tava unsa cu ulei.Ungeti usor si rulada cu ulei inainte sa introduceti tava la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca o stropiti cu putin vin.
Dupa ce s-a racit taiati rulada felii si o serviti rece.
E rumena,frageda si delicioasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu