joi, 28 aprilie 2011

Interviu cu Preot Paroh Ciprian Petru Pricop ;Programul artistic sustinut de Corul de copii "Sfantul Ioan Botezatorul" ; Impartirea darurilor crestinesti copiilor, familiilor nevoiase din parohia noastra si copiilor din componenta Corului de copii - Vinerea Mare 22 aprilie 2011

PENTRU VIZUALIZARE  ACCESATI LINKUL  SI FILMULETELE DE MAI JOS :

http://www.ctvmedia.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=55

si cautati articolul E Vinerea Mare din data de Vineri ,22 aprilie 2011








Vinerea Patimilor este ziua în care Fiul Domnului a fost răstignit pe cruce şi a murit. În mijlocul bisericii se obişnuieşte să se scoată Sfântul Epitaf, pe sub care trec toţi credincioşii. Preoţii spun că în această zi ar trebui ca românii să uite de cele lumeşti şi să se oprească să mediteze asupra chinurilor Mântuitorului.
Cu acest prilej, preotii care slujesc in Parohia Bisericii Nasterea Sf Ioan Botezatorul, impreuna cu dr.  Mihai Onciu, seful Medicinei Legale, au daruit cateva momente de bucurie  catorva zeci de enoriasi si copii care provin din familii nevoiase si copilasilor care fac parte din Corul de copii, oferindu-le pachete cu alimente,dulciuri,fructe pentru Sfintele Sarbatori Pascale. Tot în spiritul Sărbătorilor Pascale, preotii slujitori ai Bisericii Nasterea Sf Ioan Botezatorul le-a oferit  iconite, carticele de rugaciuni, cat si dulciuri, tuturor copiilor participanţi la taina sfintei spovedanii si  împărtăşanii.
In incheiere, Corul de copii al bisericii noastre ne-au incantat sufletele si ne-au facut sa ne aducem aminte ca in aceasta perioada trebuie sa iertam si sa fim cat mai buni.



















Niciun comentariu: