Ingrediente:
un mar
o banana
un praf de sare
o lingurita scortisoara
7 linguri de faina
2 linguri ulei
zahar dupa gust (ar fi mai bine sa folositi zahar pudra)
un pliculet zahar vanilat
o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu (se stinge cu zeama de lamaie sau otet de mere)
apa cat sa iasa o compozitie de consistenta unei smantani mai groase sau asemenea compozitiei pentru chec
Mod de preparare :
un mar
o banana
un praf de sare
o lingurita scortisoara
7 linguri de faina
2 linguri ulei
zahar dupa gust (ar fi mai bine sa folositi zahar pudra)
un pliculet zahar vanilat
o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu (se stinge cu zeama de lamaie sau otet de mere)
apa cat sa iasa o compozitie de consistenta unei smantani mai groase sau asemenea compozitiei pentru chec
Mod de preparare :
Marul si banana se curata de coaja,se taie cubulete si se amesteca cu zaharul,zaharul vanilat, scortisoara, uleiul, faina,bicarbonatul,iar la sfarsit se adauga apa putin ,cate putin.Cand este gata compozitia se toarna in formele unse cu ulei sau margarina,se pun deasupra bucatele de nuca si se dau la cuptor.
Cand sunt gata le puteti trece prin zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu