Ingrediente:
10 cartofi
5 morcovi
4 albituri
o telina
un mar
400 g mazare
maioneza de post preparata in casa sau din comert dupa gust
sare,piper,cimbru
2 – 3 lingurite mustar
castraveti acri dupa gust
gogosari acri dupa gust
Mod de preparare:
Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime si se fierb alaturi de cartofii spalati foarte bine intr-o oala mai mare.Eu folosesc intotdeauna oala sub presiune.
Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari sau se toaca cubulete mici.La fel se procedeaza si cu celelalte legume si se amesteca mazarea ,cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.
Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca usor. Se aseaza pe platou si se orneaza dupa imaginatia si rabdarea dvs...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu