”Proorocule si Inaintemergatorule al venirii lui Hristos, dupa vrednicie a te lauda pe tine nu ne pricepem noi, cei ce cu dragoste te cinstim; ca nerodirea celei ce te-a nascut si amutirea parintelui tau s-au dezlegat intru marita si cinstita nasterea ta, si intruparea Fiului lui Dumnezeu lumii se propovaduieste”. (Troparul Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul)
miercuri, 16 martie 2011
RONDELE DE MAR IN ALUAT
Ingrediente:
Aluat de clatite mai gros (pentru post faceti aluatul din apa minerala, un praf de sare, faina)
Mere
Scortisoara
Zahar pudra
Mod de preparare:
Merele se curata de coaja, se scobesc de cotoare ,seminte si se taie rondele cam de 1cm-1,5cm.
Aluatul de clatite se face mai vascos sa se poata prinde de rondelele de mere.In aluat se adauga scortisoara si 2-3 pliculete de zahar vanilat.Intotdeauna cand preparati aluatul de clatite puneti in castron mai intai faina,sarea si apoi apa minerala .Astfel nu se vor forma cocoloase ,iar secretul pentru obtinerea unor clatite pufoase este ca aluatul sa se tina macar 15min-20 min la frigider.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu